opc_loader

2020 Garmin Edge 530 GPS Fietscomputer

 • Accuduur: 20 uur, oplaadbaar,  lithium-ion
 • Display 13% groter, 2.6" color, 246 x 322 pixels
 • Nieuwe processor voor 2x snellere routecalculatie
 • Wanneer je van de route afwijkt navigeert hij je meteen terug naar de route.
 • De bediening met toetsen is erg intuïtief en gebruiksvriendelijk.
 • Koppelen met Bluetooth en ANT+ sensoren en beschikt over WiFi
 • Gewicht: 75.8 g
 • Turn-by-turn navigatie & GPX kruimelpad navigatie
 • GPS & GLONASS ontvangst
 • Barometrische hoogtemeter
 • Werkt samen met Vector Bike Radar
 • Werkt super goed samen met Shimano Di2 groepen
 • ClimbPro - Toont hellingspercentages real-time
 • Performance Focused – O.a. VO2 Max, hersteltijd, voedingsadvies
 • MTB dynamics functie - Uitgebreide MTB-statistieken
 • Find my Edge - Maakt fietsnavigatie traceerbaar bij crash
 • Bike Alarm - Waarschuwt bij diefstal
299,00

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Verzendmethode
Post NL:
0,00
Levertijd:
Vandaag voor 16.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Beschrijving

De Garmin Edge 530 is de lang verwachte sterk verbeterde opvolger van de Garmin Edge 520 en 520 Plus fietscomputer. Het navigeren met deze Garmin Edge 530 fietscomputer doe je aan de hand van duidelijke turn by turn aanwijzingen waardoor je met vertouwen in onbekend gebied kunt fietsen. Mis je toch net een afslag dan navigeert hij je direct terug naar de route. Dankzij de GPS, GLONASS en Galileo satelliet ondersteuning heb je zelfs onder een dik bladerdek of in de bergen een solide satelliet ontvangst.

Wat is er zo speciaal aan de Garmin Edge 530?

Til uw training naar een hoger niveau

De Edge 530 doet veel meer dan gegevens verzamelen, je ontvangt namelijk dynamische prestatie-inzichten die je kunnen helpen met trainen. Ontvang meldingen wanneer het tijd is om te drinken of wat te eten. Kijk of je laatste training evenwichtig was qua uithoudingsvermogen en inspanning. Indien gekoppeld met een vermogensmeter sensor geeft de Edge 530 nu je vermogenscurve weer, waarbij uw fietsprestaties worden vergeleken met die van de afgelopen tijd. Waar je ook traint, je kunt gestructureerde workouts synchroniseren vanuit TrainingPeaks en onze online fitnesscommunity, Garmin Connect, rechtstreeks naar jouw Edge 530.

Fiets vol vertrouwen

Of je nu traint met je fietsvrienden of naar je werk fietst, de Edge 530 neemt de veiligheid serieus. Het toestel maakt groepsberichten en -tracering mogelijk, zodat je in contact kunt blijven als je de aansluiting met de groep verliest. Het toestel biedt ook ongevaldetectie, zodat je locatie automatisch naar contacten voor noodgevallen wordt gestuurd als er een incident wordt gedetecteerd. Voor nog betere zichtbaarheid koppel je de Edge 530 met de Garmin Varia achteruitkijkradar, zodat u kunt zien en gezien kunt worden. En het nieuwe met een pincode beveiligde fietsalarm waarschuwt je op jouw iPhone of Android telefoon als je fiets wordt verplaatst als je wat bent gaan drinken of een pitstop maakt.

Navigatie bij elke koerswijziging

De Edge 530 bevat de vooraf geladen Garmin fietskaart, inclusief afslag-voor-afslag navigatie en navigatiewaarschuwingen waarmee je op volgende afslagen wordt gewezen. Dankzij routebepaling op basis van populariteit kunt u de wegen en paden kiezen die plaatselijke fietsers het meest hebben afgelegd. De Edge 530 is slim genoeg om je weer terug te leiden naar jouw route — of terug naar het startpunt — als je ervan afwijkt of besluit eerder naar huis te gaan. Aangezien de routeberekening twee keer zo snel is als bij eerdere Edge modellen, hoef je minder lang te wachten en kun je sneller weer gaan fietsen.

De paden op

Als je eens wat anders wil, staat de Edge 530 voor je klaar als gids voor mountainbiken. Download eerst de gratis Trailforks app uit onze Connect IQ Store en ontgrendel vervolgens de inhoud van de Trailforks kaart op uw Edge. Trailforks bevat paden in meer dan 80 landen en beschikt over de beste en meest actuele informatie, waaronder wegomstandigheden, heatmaps en nog veel meer. Wanneer je halverwege de rit stopt, geeft de nieuwe modus Forksight automatisch de naderende splitsingen in het pad weer en kun je zien waar je je bevindt in het netwerk van paden. Tijdens de rit houdt de Edge 530 details bij met nieuwe mountainbikegegevens, zoals aantal jumps, de afstand tussen jumps en de hangtijd. Andere mountainbikekenmerken zijn Grit, waarbij de moeilijkheidsgraad van een rit wordt beoordeeld met behulp van GPS-, hoogte- en versnellingsmetergegevens, en Flow, waarbij de soepelheid van uw afdalingen wordt gemeten.

Klimmen als een ware professional

Klimmen kon wel eens je geheime wapen worden met de Garmin Edge 530 en de nieuwe ClimbPro functie. Deze functie toont automatisch de resterende stijging en hellingshoek wanneer je tijdens het volgen van een route of koers bergop moet fietsen. Zo weet je wat je nog te wachten staat en kun je inschatten hoezeer je de rest van de rit moet inspannen.

SHIMANO STEPS eBike systeem

Koppel een compatibele Edge fietscomputer met een ondersteund SHIMANO STEPS eBike systeem en ontvang een speciaal eBike-statusscherm, gegevensvelden en ondersteuning voor systeemstatus- en waarschuwingsberichten. Naast Edge gegevens — zoals tijd, afstand en snelheid — kun je ook het niveau van de ondersteuning, de versnelling, de levensduur van de batterij en het resterende bereik bekijken tijdens de rit.

 

Alleen met Garmin kun je jouw fietscomputer aanpassen met gratis apps, widgets en gegevensvelden uit de Connect IQ Store. Dankzij apps zoals AccuWeather MinuteCast kun je zien wanneer het ophoudt met regenen, zodat je het beste moment voor jouw rit kunt bepalen. Als je de ritten plant op websites zoals Strava, Komoot of Wikiloc, downloadt je die apps zodat u uw favoriete routes rechtstreeks naar jouw Edge 530 kunt importeren. En als je op zoek bent naar een café of fietsenwinkel in de buurt, kun je de app Yelp gebruiken om de desbetreffende locaties te downloaden en er met behulp van uw Edge toestel meteen naartoe te fietsen.

Garmin 530 GPS fietscomputer
Altijd
Webwinkel keur

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen