opc_loader

Brtyton Aero 60 T Bundel met HRM, cadans sensor, speed sensor

Bryton
 • Ongeëvenaarde batterijduur: 32 uur
 • Wordt geleverd met een Bryton ANT+/ BLE Slimme hartslagmonitor, snelheidssensor en een cadans sensor
 • Gevoelige GNSS chip die naast het Amerikaanse GPS systeem ook Galileo (Europe) en Glonass ondersteunt mocht de ontvangst van de GPS sateliet minder zijn, bijvoorbeeld onder bomen of naast gebouwen.
 • Turn by Turn route's maken met de Bryton App
 • Strava en TrainingPeaks synchronisatie
 • WiFi en 2.3" High contrast scherm
 • OSM kaarten van de hele wereld staan al op de fietscomputer
 • Nauwkeurig ontworpen kuilvormig ontwerp gewikkeld rond de achterkant van de Aero 60 plus de splinternieuwe Aero-beugel ontwikkeld als geïntegreerd systeem om de luchtweerstand te verminderen.
 • Waterdicht: IPX7
 • De Bryton Aero 60T ondersteunt ESS, weergave van schakelgroepen zoals Shimano’s Di2, SRAM’s eTap en Campagnolo’s EPS
 • In de verpakking zit standaard een out-of-front aero mount voor sturen met een diameter van 31.8 mm
€ 269,00
x

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad – bestel spoedig :
 0 items
Verzendmethode
Post NL (Vandaag voor 16.00 besteld, morgen gratis bezorgd):
€ 0,00
Levertijd:
Vandaag voor 16.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Beschrijving

Deze Bryton Aero 60T is gemaakt voor de fietsliefhebber. Wat is het verschil met een Wahoo Bolt of Garmin Edge? Belangrijkste is de batterij capaciteit, die is van de Aero maar liefs 32 uur! Ander groot verschil is de GNSS Chip voor de navigatie en positie bepaling. Bryton ondersteunt meerdere satelliet systemen waaronder Galileo (Europe) , het Amerikaans GPS en Glonass. Door de gevoelige chip wordt de positie zeer nauwkeurig weergegeven en van een ander satelliet systeem overgepakt mocht het signaal van de 32 Amerikaanse GPS satellieten minder zijn, bijvoorbeeld als je fietst onder bomen en tussen hoge gebouwen. Zijn er ook mindere punten in vergelijking met de Wahoo en Garmin? De ELEMNT app van Wahoo blinkt wel uit in gebruiksgemak. Bij Bryton zit het er wel op maar moet je soms even zoeken waar het zit.

De Aero 60E ondersteunt nu ook schakelgroepen zoals Shimano’s Di2, SRAM’s eTap en Campagnolo’s EPS zodat je live op je scherm ziet welk verzet je zit. De Bryton beschikt over Bluetooth Smart en ANT+ en daardoor werken nagenoeg elke hartslagmeter, cadans sensor, vermogensmeters etc. die 1 van deze 2 protocollen ondersteunt. Het scherm meet 2.3" en is een matrix  zwart wit, dat maakt het beter afleesbaar dan een LCD kleurenscherm, met name in de zon. Je kunt maximaal 10 pagina's naar eigen wens aanmaken op de fietscomputer.

WiFi, Strava en een telefoon app

Uiteraard kun je met de Bryton iPhone en Android app de fietscomputer naar eigen wens indelen. Wil je snelheid groot in beeld, of juist het wattage en de temperatuur? dan kan dat, jij bepaalt het. Je kunt een Strava of TrainingPeaks account koppellen en via WiFi worden de resultaten automatisch geupload na je training. Ook kun je met deze nieuwe Aero 60E met trainingpeaks trainingschema's werken en inladen op de Bryton. Zoals eerder vermeld, de Bryton App is nog een beetje ruw maar heeft wel de mogelijkheid om een route te maken met turn-by-turn informatie. Tip: je kunt met je inlog gegevens van de app ook via een browser inloggen op je laptop of dektop via: https://active.brytonsport.com voordeel is dat je dan een lekker groot scherm hebt om routes te maken. Zet dan een punt op elke belangrijk punt op je route, dus als je naar rechts of links moet. Dan krijg je op je Aero fietscomputer een aanwijzig als je bijna bij dat punt bent.

Compleet geleverd

In deze 60T versie zit standaard meegeleverd een ANT+-Bluetooth hartslagmeter met een zachte comfortabele borstband. Ook is een losse speed sensor die op de voornaaf kan worden gedaan en een cadans sensor die op de crank kan worden geklikt. Beide werken zonder magneetjes. Super nauwkeurig en makkelijk te installeren. De Aero 60T meldt je wanneer je een telefoonoproep of een SMS ontvangt als je hem met bluetooth en de iPhone of Galaxy hebt gekoppeld. Dat kan handig zijn als je tijdens het fietsen bereikbaar wil zijn. Maar het hoeft niet, je kunt het ook uitzetten en lekker ongestoord een rondje fietsen. De Brtyton Aero weegt 71 gram en de buitenmaten zijn: 84x54x18 mm.

In de doos zitten:

 1. De Bryton Aero 60 Fietscomputer
 2. USB-kabel
 3. Out-of-front Aero-Mount
 4. Veiligheidsbandje
 5. Snelstartgidsen
 6. Hartslagmeter
 7. Speed sensor
 8. Cadance sensor
Altijd
Webwinkel keur

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk