opc_loader

Wahoo Fitness ELEMNT MINI

  • Volledig naar wens in te stellen met iPhone en Android Wahoo Companion App
  • Waterdicht, shockproof, gewicht: 31 gram
  • CR2450 Batterij gaat 1 jaar mee
  • Helder scherm met een diagonaal van 45.7 mm, de fietser naast u kan hem zelfs aflezen
  • Standaard geleverd met draadloze Wahoo Fitness Speed RPM Sensor
  • Geleverd met mount voor installatie op stuurpen
  • GPS Live Tracking en GPS Route Ride tracking en Strava upload via Smartphone Modus
  • Uitbreidbaar met de Wahoo Cadans sensor en Wahoo Tickr Harslagmeter
89,00
Dit product is momenteel niet leverbaar

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad:
  0  items
Verzendmethode
Post NL:
0,00
Levertijd:
Vandaag voor 16.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Beschrijving

Voor diegene die een stijlvolle compacte fietscomputer zoeken die je volledig kunt instellen met de iPhone of Galaxy smartphone is er nu de Wahoo Fitness ELEMNT Mini. Je kunt hem gebruiken als stand alone bike computer. Met de meegeleverde RPM Speed sensor wordt de afstand en snelheid weergegeven. Met een optionele Wahoo cadans sensor en hartslagmeter zie je uiteraard die gegevens ook. Alle basis gegevens die je als racefietser of mountainbiker nodig hebt. Neem je je telefoon mee tijdens het fietsen? Dan komen er nog meer opties vrij. Zoals GPS Ride Traking, daar mee kun je je route achteraf via bijvoorbeeld Strava terug zien. Live Tracking zodat het thuisfront kan zien waar je bent of waarmee je kan zien waar je fietsmaten met een ELEMNT op de fietstocht zijn. Ook kun je ervoor kiezen om notificaties aan te zetten. Zo zie je belangrijke berichten op je fietscomputer of zie je dat je gebeld wordt.

Twee slimme bedienings knoppen

Met de twee knoppen aan de onderkant van de ELEMNT MINI bedien je de fietscomputer, je kan snel wisselen tussen de verschillende schermen die je zelf hebt ingesteld, als je bijvoorbeeld de snelheid even groot wil zien of de hartslag bijvoorbeeld. Voor de duidelijkheid, met de MINI kun je niet navigeren, er is geen hoogtemeter ingebouwd en er is geen Wifi aanwezig. Voor die functies kom je bij de grotere broer de ELEMNT Bolt. In de doos zit een mount voor bevestiging op de stuurpen. Wil je hem ietjes verder naar voren hebben?,dan heb ik de mooie K-Edge Aluminium Sport Mount, of de ultra lichte Race mount.

Voor de duidelijkheid, met welke sensoren werkt de Wahoo ELEMNT Mini samen?

Je kunt de Mini op twee manieren gebruiken. 'Met telefoon' modus of 'Zonder telefoon modus'. wat is nu het verschil? Welnu als je de ELEMNT Mini gebruikt zonder telefoon, dan laat hij de snelheid en afstand zien gemeten door de meegeleverde draadloze speed sensor die je zonder magneetjes simpel om je voornaaf doet. Na je rit zie je alleen de gemiddelde snelheid, maximale snelheid en totale afstand, dat is ook wat je kunt uploaden na je rit naar bijvoorbeeld Strava. Heb je een Wahoo hartslagmeter en cadans sensor dan zie je die data ook. Hij gebruikt hiervoor het ANT+ kanaal van die sensoren, het bluetooth kanaal gebruikt hij om die data naar je telefoon te sturen als je die bij je hebt. Dus als je de 'Met telefoon modus' gebruikt heb je na je rit meer informatie, grafieken, ook de gereden route en hoogte gemeten via de GPS van je telefoon aangevuld met de extra bluetooth data van je sensoren. Daarom werkt de Mini alleen samen met Wahoo sensoren, die zenden de gemeten gegevens namelijk uit via 2 kanalen simultaan, Bluetooth en ANT+. De ELEMNT Mini gebruikt die 2 kanalen apart, waarom? Zodat indien je telefoon een paar seconden geen verbinding heeft, je toch alle info op je fietscomputer ziet van het ANT kanaal van je sensoren, niet dat het snelheid scherm 4 seconden leeg blijft als je onder een dik bladerdek fietst. Ik hoop dat ik het duidelijk heb kunnen uitleggen, maar bel of mail mij gerust als je vragen hebt.

Aanbevolen artikelen:

Altijd
Webwinkel keur

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen