opc_loader

Wahoo Fitness Kickr Core fietstrainer 2019

Wahoo Fitness
 • Compatibel met de 130/135 mm Quick Release en 12x142,12x148 Steekas
 • Super nauwkeurig, maximale afwijking 2%
 • Klimpercentage simulatie maximaal 16%
 • LED's voor connectie weergave (powered, connected en transmitting)
 • ANT+ en bluetooth compatibel
 • Realistisch weggevoel door een vliegwiel van 6 Kg
 • Meet wattage, snelheid en afstand
 • Compatibel met Zwift, TrainerRoad,Sufferfest Training Center, Strava, Kinomap en vele anderen apps en programma's
 • Werkt met een MacBook, iPad, Windows Laptop zolang die maar van Bluetooth is voorzien.
 • Geschikt voor fieten met een achterwiel: 24" RD / 24" MTB / 650c RD / 26" MTB / 700c RD / 650b MTB / 29" MTB
 • 2 jaar garantie
 • Laatste model maart 2019 met nieuwe versie voeding
€ 799,00
x

Niet thuis? Geen punt - Haal je bestelling op bij de Albert Heijn of Gamma
Kies je afhaalpunt zometeen bij het afrekenen.....

Voorraad
Aantal op voorraad – bestel spoedig :
 3 items
Verzendmethode
Post NL (Vandaag voor 16.00 besteld, morgen gratis bezorgd):
€ 0,00
Levertijd:
Vandaag voor 16.00 besteld, morgen gratis bezorgd
Beschrijving

In 2012 kwam de Wahoo Kickr vermogenstrainer op de markt. i-Mobile had hem als eerste in huis via een Duitse fietsmaat van Chip Hawkins de oprichter van Wahoo. Ik had hem net op tijd voor de Bikemotion in Utrecht, zie onderstaande foto. Veel aanloop omdat niemand nog een trainer had gezien waarbij je het achterwiel uit je eigen fiets moest halen. Veel gefronsde wenkbrouwen, het viel niet mee om de software app op de iPad aan de praat te houden, alles was beta en de connectie wilde nog wel eens wegvallen. Veel is er sindsdien veranderd op de fietstrainer markt. Iedereen, zelfs Tacx heeft zijn platform open gegegooid en laat haar trainers verbinden met tal van programma's. Weg is de tijd van DVD's kopen voor veel geld met slecht 1 route. De nieuwe 2019 Kickr Core is alweer de 6e generatie fietstrainer van Wahoo Fitness.

Waarom is dit de beste Wahoo Kickr fietstrainer tot nu toe?

Elk nieuw product is toch beter als het vorige hoor ik je denken, dat is ook zo natuurlijk maar soms zijn de wijzigingen zo marginaal dat het meer een marketing truc-je is. In dit geval is dat echt anders. De nieuwe Core trainer is significant minder duur dan zijn voorganger. Je kunt hem namelijk vergelijken met de 2017 normale Kickr van € 1199,- en dan is € 799,- toch een heel stuk lager geprijsd. Maar het grootste verschil is het geluid. Deze trainer is echt super stil en dat schelt echt als je thuis aan het trainen bent. Vanuit de doos is de Kickr Core ook al compatibel met steekas, geen adapter meer nodig. Het vlieg wiel is nog steeds lekker zwaar met 6 kilo en dat soort voor een goed gevoel, alsof je op de weg zit. De trainer is uit te breiden met de Kickr Climb als je ook echt omhoog wil fietsen als je op Zwift een berg tegenkomt en hij werkt ook samen met de headwind om ook echt tegenwind te voelen en verkoeling uiteraard.

Let op.

De core wordt niet geleverd met een cassette of verhoging voor het voorwiel. Dus je dient zelf een 8/9/10/11 Speed SRAM/Shimano casette te plaatsen, nieuw of van je achterwiel afhalen als je die in de winter niet gebruikt. Voor Campagnolo fans is er nog een adapter benodigd, laat me even weten met een mailtje of belletje als je dat nodig hebt.

Introductie Wahoo Fitness Kickr i-Mobile Bikemotion Utrecht 2012

Aanbevolen artikelen:

Altijd
Webwinkel keur

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk